Even voorstellen
Zes jaar geleden startten Anthony en zijn vrouw Ilse Restaurant Cook & Co te Wommelgem. Chef Anthony Beeckmans heeft zijn opleiding genoten aan de Hotelschool Stella Maris te Merksem en heeft gedurende tien jaar een rijke ervaring opgedaan in tal van restaurants in het Antwerpse. Hij biedt u een Frans-Belgische keuken aan waarbij klassiek en eigentijds hand in hand gaan. Gastvrouw Ilse Janssens zorgt voor een warm onthaal en voor de bediening van de klanten.

Zachte kleuren, gezelligheid en een huiselijke sfeer, dat is wat maakt dat iedereen zich hier onmiddellijk thuis voelt!

Diezelfde uitnodigende tendens vindt u terug in de steeds wisselende menukaart.
Zowel voor een snelle zakenlunch als voor een uitgebreid gastronomisch menu is Cook & Co het juiste adres.

Traiteur
Als u thuis gasten ontvangt, bent u vaak lang op voorhand bezig met de voorbereidingen van het menu. Tijdens het diner zelf staat u zich uit te sloven in de keuken en mist u de gezelligheid aan tafel. Speciaal voor u stelt Cook & Co een traiteurkaart samen met een aantal gerechten die u in staat stellen om met een minimum aan inspanning uw gasten toch te laten genieten van enkele culinaire hoogstandjes.

Banketten
Het huiselijke kader van het restaurant leent zich uitstekend voor familie- of bedrijfsfeesten. Om een optimale bediening te kunnen garanderen voor zowel uw tafel als voor andere gasten in ons restaurant, vragen wij u vriendelijk om vanaf 8 personen vooraf een menu af te spreken, al dan niet met all-informule
Vanaf 25 personen hebt u het restaurant voor u alleen.

Terras
Op mooie zomerdagen is het aangenaam vertoeven op het gezellige, groene tuinterras achteraan.

Geschenkbon
Een "lekker" idee om familie, vrienden of zakenrelaties mee te verassen in de vorm van een cadeaubon. Het ideale geschenk voor elke levensgenieter!