Nieuwe openingsuren
Zoals velen onder U wellicht al hebben vernomen,
zal het restaurant enkel tijdens het weekeinde zijn deuren openen.
Onze nieuwe openingsuren zijn:
vrijdag, zaterdag en zondag telkens vanaf 18 uur.

Voor gezelschappen vanaf 15 personen kan U mits reservatie ook op zaterdag- of zondagmiddag bij ons terecht.

Eindejaarskalender
Voor de zevende keer op rij stellen wij graag onze eindejaarskalender aan U voor
Het restaurant zal open zijn op
zondag 24 december vanaf 19 uur
maandag 25 december vanaf 13 uur
zondag 31 december vanaf 19 uur

Traiteurservice
Brengt U de feesten liever thuis door dan is onze traiteurservice misschien wel iets voor U? (Meer info vindt U op de achterzijde)
Bestellen voor Kerst kan t.e.m. zo 17 december.
Afhalen kan op za 23 december en zo 24 december tot 16 uur.
Bestellen voor Oud & Nieuw kan t.e.m. Zo 24 december.
Afhalen kan op zo 31 december tot 16 uur.

Wij danken U alvast voor het gestelde vertrouwen en hopen U binnenkort nog een keertje te mogen verwelkomen bij Cook & Co!

Anthony & Ilse
Restaurant Cook & Co

Beste wensen voor 2007

Top
Traiteurkaart Eindejaar 2006
hapjes
* Assortiment warme hapjes 6 st.     4,00 €
voorgerechten
* Een feestje van gerookte zalm  11,00 €
met wasabiroom
* 1/2 kreeft Belle-vue  21,00 €
* Tarte tatin van Granny Smith,  14,00 €
beuling en gebakken ganzenlever
* Bordje Gandaham met vijgen, fetakaas  12,00 €
en een portovinaigrette
soepen
* Bisque van grijze garnaaltjes     5,00 €
met zachte curryroom
* Cappuccino van erwtjes met filet de Sax     5,00 €
en gegrilde St. Jacobsvruchtjes
hoofdgerechten
* Hertekalffilet met een jachtgarnituur  19,00 €
* Zeeweelde, rijkelijk vispannetje met  19,00 €
tagliatelle
* 1/2 Kreeft op Toscaanse wijze  23,00 €
* Stoverij van wild met knolselderpuree  15,00 €
desserten
* Mousse van donkere chocolade     4,50 €
* Javanais     4,50 €
Top
Kerstmenu (zo 24 dec en ma 25 dec)
à 65 euro p.p.(*)
Kerstaperitief met feestelijke hapjes
~~~~~~
Tarte tatin van Granny Smith,
beuling en gebakken ganzenlever
~~~~~~
Een cappuccino van erwtjes met
filet de Sax en gegrilde St. Jacobsvruchtjes
~~~~~~
Hertekalffilet met truffelpuree, boschampignons, een krokantje
met groentjes uit de volle grond en een jus met esdoornsiroop
~~~~~~
Assortiment feestelijke nagerechtjes
~~~~~~
Koffie of thee met versnaperingen
~~~~~~
(*) aangepaste wijnen à 19 euro p.p.
 
Oud & Nieuw (zo 31 dec)
à 75 euro p.p.(*)
Eindejaarsaperitief met feestelijke hapjes
~~~~~~
Een feestje van Schotse gerookte zalm
met wasabiroom
~~~~~~
Tarte tatin van Granny Smith,
beuling en gebakken ganzenlever
~~~~~~
Een cappuccino van erwtjes met
filet de Sax en gegrilde St. Jacobsvruchtjes
~~~~~~
Hertekalffilet met truffelpuree, boschampignons, een krokantje
met groentjes uit de volle grond en een jus met esdoornsiroop
~~~~~~
Assortiment feestelijke nagerechtjes
met een glaasje Champagne op 2007!
~~~~~~
Koffie of thee met versnaperingen
~~~~~~
(*) aangepaste wijnen à 27 euro p.p.
 
Top